libxine1 — не атрымліваецца ўсталяваць (openSUSE 10.3)

Форум предназначен для новичков. В нем предполагается рассматривать вопросы, которые встают на первых этапах освоения Linux
dg333
Неотъемлемая часть форума
Сообщения: 293
Зарегистрирован: 10 май 2006, 09:46
Откуда: Менск

libxine1 — не атрымліваецца ўсталяваць (openSUSE 10.3)

Сообщение dg333 »

Спрабую ўсталяваць libxine1 у openSUSE 10.3. На адной машыне (дзе абнавіў openSUSE з 10.2 да 10.3) праблем няма. А на іншай (дзе ўсталяваў openSUSE “з нуля”) не атрымліваецца, выдаецца паведамленьне пра незадаволеныя залежнасьці (гл. здымак экрана, які прыкладаю). Але ўсе запатрабаваныя пакеты ў сыстэме ёсьць! Хто можа падказаць, як даць рады, дзе капаць далей?
Вложения
libxine1.png
libxine1.png (203.58 КБ) 1821 просмотр
openSUSE 11.3/12.3

Аватара пользователя
Ivan
Интересующийся
Сообщения: 78
Зарегистрирован: 25 мар 2006, 16:44
Откуда: Minsk
Контактная информация:

Re: libxine1 — не атрымліваецца ўсталяваць (openSUSE 10.3)

Сообщение Ivan »

Покажи, что там советуют в "Разрешение конфликта"

dg333
Неотъемлемая часть форума
Сообщения: 293
Зарегистрирован: 10 май 2006, 09:46
Откуда: Менск

Re: libxine1 — не атрымліваецца ўсталяваць (openSUSE 10.3)

Сообщение dg333 »

Толькі два варыянты: адмовіцца ад усталёўкі, або ігнараваць папярэджаньне.
openSUSE 11.3/12.3

Fright
Фанатеющий
Сообщения: 124
Зарегистрирован: 07 окт 2007, 17:53
Контактная информация:

Re: libxine1 — не атрымліваецца ўсталяваць (openSUSE 10.3)

Сообщение Fright »

dg333 писал(а):Толькі два варыянты: адмовіцца ад усталёўкі, або ігнараваць папярэджаньне.
тогда распихать пакет ручками, если rpm -i --nodeps не устраивает

Ответить