отлично. молодец
Мне енто не подойдет --- я начинаю с нуля(ты то явно не один язык до ентого знал)
c чего-бы начать програмить
b]koox[/b], Наконт Cygwin'а - setup са сваёю задачаю спраўляецца - проста паэкспэрэмэнтуйце з рознымі сэрверамі. На самой справе там ано і тое ж з аднаго будзех 5 сек качаць, а з другога гадзіну.
І як будучаму праграмеру хачу супакоіць - вывучыць мову праграмаваньня гэта толькі 10% ад усяго...
Прашу прабачэньня ў спадароў Юніксоідаў, але я нешта так думаю, што Java з нуля вывучыць прасьцей чым разабрацца як у рэдактары vim нешта карыснае зрабіць, ці разабрацца ў 'man make' напрыклад...
Але гэта асабіста мая думка.
І як будучаму праграмеру хачу супакоіць - вывучыць мову праграмаваньня гэта толькі 10% ад усяго...
Прашу прабачэньня ў спадароў Юніксоідаў, але я нешта так думаю, што Java з нуля вывучыць прасьцей чым разабрацца як у рэдактары vim нешта карыснае зрабіць, ці разабрацца ў 'man make' напрыклад...
Але гэта асабіста мая думка.
РЕЛЮ
уНРЭ ТКЕИЛ СФЕ СРХУ, ОНДНКЭЧ МЕЛМНЦН ЛЮЯКЮ Б НЦНМЭ. юАЯНКЧРМН ЯНКХДЮПЕМ Я РНБЮПХЫЕЛ mend0za. бНР РНКЭЙН МХЙРН (ХКХ ОНВРХ МХЙРН) МЕ БЯОНЛМХК ВРН Б ДКЪ "ОПНЦПЮЛЛХПНБЮМХЪ" ГМЮМХЪ ЪГШЙЮ МЕЯЙНКЭЙН ЛЮКН. мЕНАУНДХЛЮ ЕЫT Х ЮКЦНПХРЛХЯРХЙЮ. ю ОПЮЦЛЮРХЙЮ, ЯЕЛЮМРХЙЮ Х РЕЛ АНКЕЕ ЯХМРЮЙЯХЯ КЧАНЦН ЪГШЙЮ ЩРН ОН АНКЭЬЕИ ЛЕПЕ ХЛЕЕР ГМЮВЕМХЕ РНКЭЙН МЮ ЩРЮОЕ ОПНЛШЬКЕММНЦН ОПНХГБНДЯРБЮ ОПНЦПЮЛЛМНЦН ОПНДСЙРЮ.
хРЮЙ, Ъ ЯЙКНМЪЧЯЭ Й ЛШЯКХ, ВРН НАСВЕМХЕ МЕНАУНДХЛН МЮВХМЮРЭ Я оЮЯЙЮКЪ (ЙМХЦХ СБЮФЮЕЛНЦН йНРНБЮ БЕКХЙНКЕОМШ Б ОКЮМЕ ЮКЦНПХРЛХЯРХЙХ) Х ЮЯЯЕЛАКЕПЮ, ВРНАШ ЙЮЙ ЛНФМН ОНКМЕЕ ХЛЕРЭ ОПЕДЯРЮБКЕМХЕ Н БМСРПЕММЕЛ СЯРПНИЯРБЕ "ХЯОНКМХРЕКЪ"
хРЮЙ, Ъ ЯЙКНМЪЧЯЭ Й ЛШЯКХ, ВРН НАСВЕМХЕ МЕНАУНДХЛН МЮВХМЮРЭ Я оЮЯЙЮКЪ (ЙМХЦХ СБЮФЮЕЛНЦН йНРНБЮ БЕКХЙНКЕОМШ Б ОКЮМЕ ЮКЦНПХРЛХЯРХЙХ) Х ЮЯЯЕЛАКЕПЮ, ВРНАШ ЙЮЙ ЛНФМН ОНКМЕЕ ХЛЕРЭ ОПЕДЯРЮБКЕМХЕ Н БМСРПЕММЕЛ СЯРПНИЯРБЕ "ХЯОНКМХРЕКЪ"